Referenties voor TemperatuurCheck

Inspiratie voor gebruikers door gebruikers.

Een afspraak met TemperatuurCheck was zeer snel gemaakt, daaropvolgend hebben wij een duidelijke uitleg gehad over de werking van het apparaat. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat en zeer snel te monteren. We hebben 2 scanapparaten gekocht, één voor bij de receptie en één voor bij de personeelsingang. Iedereen die bij Ameco naar binnen wilt moet eerst gebruikmaken van de TemperatuurCheck. Als de scan groen kleurt dan pas is men gerechtigd om naar binnen te lopen. Binnen de 2 seconden geeft de scan aan welke temperatuur de persoon heeft. Het apparaat geeft ons een veilig gevoel, zeker nu tijdens het Coronavirus. Wij zijn zeer tevreden over de scanapparatuur en ik zou een ieder deze scan willen aanraden.

Logo Ameco

Willy Eiting

Ameco
Als organisatie van Coronaproof cultuurfestival “Onder de Bomen” in Woerden zijn wij bijzonder tevreden over TemperatuurCheck. Wat ons bijzonder aanspraak is het gemak en de snelheid waarmee de temperatuur van de bezoekers in no-time kon worden gemeten. Daardoor waren wachttijden bij de ingang meer dan acceptabel. De modieuze IPad waar TemperatuurCheck op draaide was gemonteerd op een mooie witte designzuil, daaronder was pompflesje met ontsmettingsgel geplaatst. Daardoor leek dit bij elkaar te horen en was voor het publiek een soort vanzelfsprekend om zowel de TemperatuurCheck als de ontsmettingsgel te gebruiken. De TemperatuurCheck gaf de bezoekers zelf, maar ook anderen die dit festival bezochten een meer dan bijzonder gevoel van veiligheid. Veilig met elkaar omgaan in tijd van Corona….maar als het dan veilig kan, met elkaar toch een leuke tijd hebben. Dit was de doelstelling van de festivalorganisatie “Onder de Bomen”, wij vonden daarin een partner TemperatuurCheck, waarvoor dank.
Logo Onderdebomen_rond

William van Leeuwen

Onder de Bomen

Wij waren op zoek naar een betrouwbare en eenvoudige manier om onze medewerkers en bezoekers hun lichaamstemperatuur te laten meten. De TemperatuurCheck werkt snel en contactloos en voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Logo ESA

Godfried Biemans

P&O Manager ESA B.V. member of the VanDrie Group

De TemperatuurCheck laat duidelijk en snel weten of de temperatuur in orde is. Echter, je moet vrij dichtbij staan om je temperatuur goed te meten. Verder werkt de TemperatuurCheck naar behoren en is het makkelijk de juiste instellingen te selecteren. Het personeel van TemperatuurCheck is zeer behulpzaam en gaat snel aan de slag met vragen/meldingen.

Besix Logo

Sanne Brekelmans

BESIX Nederland